Pregnant 36weeks

Harini scan 36weeks . Alhamdulillah baby aktif je , tulah sakit ii bahagian bawah tu tak boleh bawak bincang . Keluar masuk tandas , tak berhenti nak kencing . Normal ke tu mommy ? Scan harini baby berat 2.98 . Harap ii dipermudahkan bersalin nanti 🤰

7 Balas

normal sis.. sy pom 36 mggu skarang.. tp dktor ckap baby kecil.. berat 2.3kg.. masa scan dktor ckap baby btul² dkt laluan dan nk msuk laluan.. skarang sakt pinggang dan dkt ari2 rasa ngilu.. nk tido mengiring pom xboleh

2y ago

Yelah kan , baring pun tak selesa . Pusing ii semua tak kena . Doakan . Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita nanti ,

Kita pon harini 36 weeks. So far hanya sakit pinggang sikit2. Ke toilet mmg start kerap dah walaupon kencing sikit sbb baby menolak hehe. Ghisauuuunya lahai lg 2 mggu kena serah diri sbb positive GDM 😅

2y ago

Both 😂

sy pun 36w 4d..scan bby rabu hrtu 5/10 bru 2.6kg😅..mmg dh sakit bawah start dr 34w lgi..nk bjln laju2 pun xleh.mmg kerap ke tandas skang..rse nk pakai pampers je🤣

hai mommy. bila dah last² ni memang makin kerap ke tandas sbb tekanan drpd kepala baby kan. semoga dipermudah urusan mommy ye

alhamdullillah puan , saya doakan semoga Allah permudahkan urusan puan bersalin , amin ..

sya bru 33 minggu. tp itu pon asyik kerap nak kencing je😖

hari dah 35 wks .semoga doa kan saye