Sedih rindu anak

hi korang . act rindu dekat anak kat kg . saya wife bekerje . anak tinggalkan kt mak . setiap kali nak ambil bela sendiri , mak tak bagi bermacam alasan sampai saya merajuk . ada anak myb hilang la sunyi . Kadang terkilan . Slowtalk elok elok pn tak jalan . macam mna nk amik anak saya balik 😌 . Sedihhhsgt sbb rindu tak dapat tengok dia membesar dpn mata 😔

3 Balas

awak kerja apa? hmm kesiannya berpisah dengan anak. suami tak boleh tolong ke, atau adik beradik lain yg tolong nasihat mak awak tu? suami kena tegas sikit dengan mak awak. kalau tak pun, awak amik je anak bawak balik, biar lah mak awak nak merajuk ke apa, tu anak awak.

2mo ago

kje kilang je , suami dah penah cakap dah , pun tak jalan . adik beradik lg la sokong mak saye jage . Kadang sedih tgok anak kenal opah dia dari mak ye .

kalau saya saya ambik je..anak sendiri kan kena jaga..x bole sruh org tua jagaa..nnti akan DTG jdi isu..percaya la ckp saya better jaga sendiri..nnti tetiba jadi bnde2 x diingini mcm mana..msti kite akan salahkan org..better jge la anak sendiri

Sy dn suami pun bekerja.. mk pulk dlu x bgi hntr ank dekat pengasuh.. ank mk jaga dri umo 5buln .. kitorang cuti seminggu sekali je dpat blik jumpa ank😭.. skrang ank dh nk msuk 9bulan dh.. kdg ank pun dh x kenal sy ni mak dy😭