zincofer

waktu yang betul & cara yang betul makan zincofer .. ada tips tak ? contoh kalau kita dah breakfast kene tunggu 2 jam baru boleh makan Zincofer ye ? then lepas makan zincofer tu kene tunggu lagi 2 jam untuk makan benda lain ?? ke mcm mana ? mohon pencerahan .. hb saya tak cantik

2 Balas

sy baru nk cuba ..hb low..dktr kata mkn zincofer sblm 2 jam atau selps 2jam...xkira la..siang atau mlm..jnji masa tu tepat...