Checkup Bulanan

Waktu PKP pun kene bawak anak untuk cucuk ke? anak saya 2 bulan

14 Balas

Sy hari tu cucuk dua bulan nurse suruh dtg je Tp suami x blh teman ke dlm.. sblm msuk tu kne buat saringan dlu ..kat dalam mmg terkawal kerusi smua duduk jarak2 Dlm 30min je dah siap blh balik

bwk mcm biasa.. dorang akan check suhu kita dgn bby siap2 n buat saringan covid bru blh masuk dlm klinik

Kene. Wajib. Anak sy br pegi last week. Da kol nurse, nurse soh dtg. Tp x lame mcm slalu. Kejap je

yup..kkia bukak seperti biasa..anak sy 9 bln pun kena bwk g cucuk jugak 😊

Iyup.. KKM dah bgtau kene ikut tarikh yang diberi oleh nurse..

ccuk imunisasi tak boleh miss😌 boleh msg refer nurse awk.

vaksin like usual, tp cekup biasa boleh tangguh

Bawak je.miss cucuk nanti satu hal plak anak.

Kena x leh elak

.. kenaa. .