Checkup 2 bulan

Nak tanya klu checkup anak dua bulan, misi akn chevk mak sekali tak ye ? Cm cth check bp or jahitan? Sbb sy nak kerja ingat nk suruh husb je bawak g cucuk anak 2 bulan.

2 Balas

Tgk dlm buku pink ade x mention ibu kene check.. mcm sy mase checkup baby sebulan hb sy drop sb sy kurang mkn xde slera.. so drg nk check lg hb sy mase check baby 2 bln.. bg sy xyah r check mak check baby jela 😂

2 bulan xde check ibu, cucuk bby saja. cuma nanti misi akn tanya soalan2 dlm buku bby tu..pastikan husband blh jawab la. sbb misi nk tgk husband ambil tahu pkembangan bby or tak.