Pragnant Ke

Waktu period sy 19hb.. Tp 14hb check 2 line.. Adakah pragnnt

12 Balas

Sperti sy sis 😀 suami kata sy nampak lain, suami kata dia pun rasa lain, dia ckp sy pregnant sy xpercaya sbb lg 2minggu kot tarikh period, tp dia memaksa sy buat upt, sy buat naik 2line 😍 mmmm bila dh thu tu start laa sy morning sickness! asik muntah2 g jelaa spital masuk air..Brp kali kena tido wad 😂 sis byk kan minum air msk yer,byk kn rehat2, inshaa Allah sis pregnant tu 🤗

Tgu lgi dua mgu cek lg sis.. Sbb awal lg tu..tp kalo awal2 da double line, in sha allah ade isi daa tu.. ☺️

sama mcm sy..period 19hb tpi cek 13hb dah +ve.. terang pulak tu..skrg dh 9weeks+..insyallah ade rezeki sis..

Ada kemungkinan juga. Pengalaman saya, 3 hari sebelum waktu period cek upt double line.

kdg chemical prgncy.. cek lg seminggu tuk kpstian.. moga ada rezeki sis.. Amin

Sebab sy dah ade 2 pngalaman.. Kalini ngandung anak yg ketiga

Tunggu slps 14hri lewat haid baru tepat keputusan tu..

cemane boleh tpikir nk check upt, dh ade simptom2 ke 😍

5y ago

Ye ade simptom2.. N mmng confirm pragnant sis..

Tgu limpas waktu haid kalau blm dtg kompom lh

Cograts sis .. take care ya ..