Period delay seminggu

Saya delay period 7 hari. Kalau ikutkan period sy dtg 7hb-10hb july... Tp hr ni dh masuk 14hb july... Sy jumpa waktu subur(ovulation) sy bulan lepas (jun) pada cd22.... Cycle day sy 28hari.. tapi sy check upt negatif... Adakah sy ada masalah hormon atau stress jgk bleh mnyebabkan period sy delay? Sy tidak pernah lewat period selepas berkahwin.

2 Balas

Kalau subur cd22, period akan turun cd34-cd38 sis. Minimum 12 hari lepas opk positif baru period turun. Kena faham tu bila buat opk.

refer klinik...better tya Doc...klu x boleh repeat upt next 1-2w, first urine