Waktu sy Orgasm / climax perut sy jadi tegang . Xkn sakitkn baby kan 😣

Waktu or lepas sy climax perut sy jdi tengang lepastu dia ok balik . Tak kan sakitkn baby kan ? Nk tya doc next appointment lmbt lagi 😣 please help me

2 Balas

Tak sis. Baby tak sakit cuma kita akan rasa tak selesa. Perut mengeras lepas bersama ni kita panggil Brixton Hicks & ni norml sbb time tu semua otot rahim n perut bekerja. Usap je perut tu sambil tarik nafas & relax beberapa kali.

2y ago

Alhamdullillah klu xda papa. Risau sebb first baby byk xtau . Tq jwabkan ❤️

baby xsakit sis. yg keras tu otot je, otot rahim

2y ago

Alhamdullillah. Risau juga sebb first baby. Nk tya mak segan 🤭