Bau apa yang paling busuk?

Waktu ibu berbadan dua, mesti ada bau yang ibu tidak suka kan?🤢 Kadang sebelum berbadan dua, dia suka je bau tu🥰 Tiba-tiba bila mengandung, tak boleh pula🥺😫 Ni bukan buat-buat ya, tapi memang betul🤧 Jom kongsikan bau apa yang paling busuk bagi ibu mengandung?🤰

Bau apa yang paling busuk?
481 Balas

Saya hanya boleh bau separuh hidung. deria bau belah kanan hidung hilang (bukan buat2 mmg doctor confirm) saya rasa mcm bernasib baik time mengandung memang bau apa2 pun tak kuat sangat. Tapi bau nasi ditanak, bau nasi keesokan harinya (tak basi tapi bau dia.. Allah..), bau ikan hanyir sangat dan vau orang masak tak boleh. Bau suami pun x boleh tapi saya manja nak dia kat sebelah so malam2 dia kena mandi dulu. perfume banyak2 saya kumpul semua tersadai atas meja. Suami pun xleh pakai perfume. Jiran atas cina, jiran bawah india so time semahyang mereka nyalakan bau2 agama tak tahan sangat. yang paling tak tahan.. suami terbakar roti dalam microwave. Kebetulan dia bakar dan dia turun amik barang. Bau satu rumah masyallah saya pening dan muntah satu hari. Teruk sgt bau dia tak erti nak ckp macam mana. Busuk sangat2 sampai psang EO pun bau tak hilang lagi dalam bilik. Perit nya 🥲 saya tak tau macam mana kalau betul2 boleh hidu dua dia belah sedangkan bau deria sebelah pun dah seksa 😭