detail scan

Waktu 16 week pregnancy,saya ada buat scan jantina di swasta..dr tu pulak terlebih prihatin,ukur lilit kepala n cecair..dr beritahu cecair dlm otak mcm terlebih..so nak tnya accurate ke bacaan tu utk 16 minggu? Rse x sabar nk buat detail scan..

2 Balas

Saya dlu di suggest kan detail scan 21 pai 28 weeks,so saya buat time 21 weeks je,16 weeks mcm blm matang sgt kan,apa appun doa sis,mdh2 an x de apa kat baby,mdh2 an baby sis sihat ek . Cuba buat lagi nti utk lbh memastikn ,ats 21 weekslah tp jgn lewat 28 wks klau boleh

Salam sis what happened now ya

4y ago

Baby sis ok ke skg..bpe bulan dh