Detail scan

Tadi saya pergi buat detail scan di klinik swasta, semuanya okay dan doktor detect ada air terlebih dalam otak baby dan doktor buat surat untuk refer ke KK dan doktor pakar. Ada sesiapa ada pengalaman untuk dikongsi? Bakal ibu yang kerisauan. Tolong. #firstbaby #bantusharing #21weeks

2 Balas

saya skrg anak umur 1 tahun 1 bulan, result mri dia nampak ada ruang yang ada terlebih air tapi doctor cakap takda apa yang serious. perkembangan dia pun normal cuma dia punya ubun ubun tu belum keras betul lagi, doc cakap sebab banyak air tu la. awak check dengan doctor dulu ye tengok doc cakap apa

sy tak buat detail scan. yakin semuanya selamat. sbb taknak stress,stress boleh effect bby. sy doakan awk dan bby selamat shingga bersalin