Nursing Bra

Wajib ke beli nursing bra? Kalau pakai normal bra boleh tak utk breastfeeding? #firsttimemom

27 Balas

Pada pendapat sy nursing bra ni penting jugak... Utk kselesaan Kita mom yg mmg fully bf ank... Easy pg mana2 nk bukak n tutup tu senang.... Kalau pkai bra biasa udah mcm mna.... Jenuh nk bukak n pkai balik... Selalu sy dlam pantang jarang pkai bra...habis pantang mmg nursing bra wajib utk sy... At least Kena ada 3helai