35weeks

Wahhh.. Semakin dekat dah.. Sape due 10/12/19?

64 Balas

Beza kte smggu sis... Skrng ni pun mcm2 sakit dah rasa. Sy due 15/12/19... 12/12 tu tarikh anniversary sy. Dah bdebar dah rsnya ni... Mcm2 perasaan ada. Heee.... Hrp sgala urusan kte dipermudahkn saat bersalin nnt.

5y ago

Same due hehe.. 07. 12 anniversary..

Sy ikut kn due 21/12. Tp 7/12 kene ceaser sbb sy pp type3. Ni pun da 3 mggu lebih berkampung kt hospital. Semoga kite semua dipermudahkan semua urusan 😍😍

Saya InsyaAllah....skrg dah mula rasa perut memulas kadang²...dan kerap membuang...sakit masa nak berjalan pon dah kerap...risau sbb dok jauh dgn suami...

5y ago

10/12

Kita sama! Hehe..tp sy dah kena serah diri next week da mommy.. huhu..sbb berat baby dh 3.3kg. Alhamdulillah berita baiknya sy takde gdm..

hii yeah semakin dkt semakin dap dup dap dup 😰sy due on 12/12 in sha Allah doakan ye.semoga kite dipermudahkan oleh Allah ..Amiin

Mesti x sabar tu kn menunggu kehadiran org br....hahaha...due syurga 12/12....semakin hari,semakin takut pulak sy menanti due...

5y ago

Sama 😍

Saya due 🙋‍♀️15.12.2019. First baby and anniversary 07.12.. Excited nervous takut semua ada dh..

5y ago

Due kite sama.. 15/12

Sy 19/12/19 skng 34week dh debar dri stat msuk 8bln hri tu lgi 😅 smoga kite smua di permudahkan perjuangannya ❤️

5y ago

Yeahh!! edd sy 2hri lpas mummy. Sy di jangka bby girl. Smoga kita smua turun tanda2 sblum due date 👏😀

Saya pon 10/12.. 1st babY. Ari2 duk baca tips bersalin..semoga semua dipermudahkan. Aamiin.. nervous + excited!

5y ago

Wahh sama la kita.. 1st baby jgk.. Tk sabar.. Hihu

Due sy 15/12/2019.. Birthday sy 11/12.. Baby 1st.. Now dah makin sakit dibahagian kelengkang. Jln jauh sakit sgt..