35weeks

Wahhh.. Semakin dekat dah.. Sape due 10/12/19?

64 Balas

Saya due 29/11 skrg 37 week dah..tgh tgu ari je ni..hehe..scan 36 week berat baby dah 2.7kg..boleh naik lg tak ek? 😁

5y ago

Blh sis... kejap je dia naik nnt. Hjung2 ni jaga permakanan

Saya tunggu Hari je due 25/11 nie doakan semoga dipermudahkan ye😍

wahhh same birthday dgn sy sis . Semoga dipermudahkan urusan sis & bby . Aamiin

🙋🙋🙋🙋🙋 lg semakin dekat lg semakin berdebar...takut pun Ada...hehehhe..

5y ago

Harap kita semua dpt melahirkn baby dgn mudah dan tiada komplikasi... Amin....

Due sye 1/1/2020 tpe rase brsalin awal Sbb ank first pon awal Seminggu lebih..

Sy 15/12 tapi baby tak dok diam macam nak keluar awal je tu 😆

Same with me... 35weeks 3 days🤩 mcm² perasaan skg ni😅 edd sy 9/12

saya 36 weeks..berat baby baru 2.2kg.. due 4/12.. siape sama mcm saya?

5y ago

mmg betol ramai yg ckp bulan 12 ni ramai imam..hehheh

Sy 15/12... Semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin..

5y ago

1st baby.. Xde tanda pape lg..

sy 17 bln 12.tp ni bby asyik ngeras.demam selsema plk