Mengira tendangan bayi anda!

Terasa tendangan di perut anda? Cuma buka feature Kick Counter dan tekan butang untuk merakam pergerakan bayi anda. Ingat untuk menetapkan peringatan harian (sebaik-baiknya selepas makan kerana ini adalah masa bayi paling aktif) supaya anda tidak akan lupa. Semoga berjaya, Mama! #ProjectSidekicks #TAPSidekicks #CountBabyKicks

Mengira tendangan bayi anda!
4 Balas

katne nak cari butang kick counter dalam Asia. parents ni ada ke atau kene download kick counter tu ??

3y ago

tenkiu

love this a lot!

Bestt 😍

👍