Baby Cot dari Samu Giken Untuk Dimenangi!

WAH! Mummies, ini berita baik untuk anda! Jom menangkan Electric Auto Swing Bed Baby Cot dari Samu Giken ini untuk Si Manja anda! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contests

Baby Cot dari Samu Giken Untuk Dimenangi!
842 Balas

🚨 Jawapannya: A 🚨Samu Giken Electric Auto Swing Bed Baby Cot diperbuat daripada Aluminium Aloy dan Polyester Fibre yang mempunyai ketahanan bagi menampung berat maksima 20 kg sesuai untuk bayi berumur 0-36 bulan. 🚨 Merupakan Baby Coat automatic swing yang mempunyai tiga setting masa iaitu 15 min, 30 min dan 45 min dan 5 aras kelajuan bagi memudahkan bayi tidur lena ditemani dengan lagu yang built in music atau secara bluetooth untuk lebih banyak pilihan lagu pilihan. 🚨Mempunyai Super soft fabric and non-textile, breathable and safe. Sesuai untuk keselesaan dan kulit bayi. 🚨 Didatangkan dengan remote control device untuk mengawal dari jauh membuatkan kerja lebih mudah. Sangat sesuai untuk keselesaan bayi dan memudahkan ibu bapa 😊 #samugiken #theasianparent_my #liena.hh