Vitagen bahaya atau tidak Boleh ke ibu mengandung minum vitagen..

11 Balas

Saya awal prganant hsbnd beli banyak letak dalam frige, hahaha, sbb hilang mual, tapi beli yang less sugar. sbb suka yg tu, tak terlampau manis. Lagi satu, suka minum bliss dengan buah naga, kalau x minum vitagen, saya makan yg tuu.Skrg dah nk msuk 8 bulan, tak lalu dh tngk vitagen dgn bliss tuu. hehe, kdg hsbnd beli sja2 sya tnya, knapa beli, hahah dia kata bukan suka sngt ke😂

Masa 1trimester dah jadi air minuman harian sbb vitagen je boleh buat sy hilang mual. Sehari minum 2 kali. Alhamdullilah tak sangkut gdm. Tpi depends, kalau risau jgn kerap minum

boleh je minum.. tp kena minum air kosong banyak juga.. kalau boleh beli yg plain... x sihat kalau beli yg color.

boleh minum tapi kena kawal tk boleh banyak sangat takot nanti sangkut gdm pula sebab vitagen boleh tahan tinggi gula.

1y ago

salah satu sbb sye sangkut gdm..😅mse alahan dpt terima air nie je

haha masa pregnant hormon tak stabil. tapi saya masa pregnant pun minum ja kalau teringin tapi control hahaha

Boleh. Banyak sy minum masa pregnant 😆

boleh .minum la

Sy minum je....

boleh minum

boleh