Vitagen bahaya atau tidak?

Boleh ke ibu mengandung minum vitagen..

4 Balas

Kakak sy tak bg sy minum, sbb dlm air mcm tu, atau air yogurt ada kultur baik yg xelok sngt untuk usus..jd untuk sy, sy xboleh nak minum..sbb sy ade gastrik teruk..bile sy minum sy jd cirit birit n gastrik..padahal teringin betul air bliss tu 😂

2y ago

tu lah sy pun teringin..

dalam satu vitagen kecik tu 15g gula, sehari minum 2 botol vitagen dah 30g gula belum termasuk makanan2 lain yg kita makan. Air gula yg kita minum waktu cek darah kat KK tu jumlah dia 75g gula.

2y ago

tq info

okay je nak minum tapi jgn minum byk n kerap sgt okay.

2y ago

ok tq

Yakult much better kalau sis nak minum .

2y ago

tq