Tahukah anda bahawa mendapat virus Chickenpox meningkatkan peluang untuk mendapat Kayap apabila anda dewasa?

Voice your Opinion
Ya, saya sudah tahu!
Tidak

597 respon

7 Balas

sy pernah kena kayap... Ya ampun sakit bisa segala tulang. Doc kata kayap kluar di sebab kan virus ciken pox tak kluar habis, tu yg jadi kayap. sy demam seminggu kne kayap, bisa badan

2y ago

Betul.. Sama la.. Bisa die lain macam

Yes, akan kena kayap kalau silap hari bulan sebab chickenpox virus akan stay dormant dalam badan kita seumur hidup.

Saya pernah kena Umur dah 23 chickenpox Tak habis keluar rupanya Umur 30an kena kayap pulak

Baru tahu

Tidak tahu

xtahu

eh?