Month

Hi vani nak tahu vani dah berapa bulan sekarang

Month
15 Balas

9 weeks 5 days kot tulis situ(tgk sudut kanan bawah tu 9w5d maybe)...kabur nak baca... vani boleh guna jadual ni nak tukarkan minggu kepada bulan

Vani...pengiraan usia kandungan kita base on last period kita....kena tau tarikh period terakhir br blh tau usia kandungan kita😊

Gambar xjelas la vani..kt gmbr scan ade tulis tu brpa weeks G.A....nmpk samar2 cm 6 week..

Tulisan pada gambar tak berapa clear. Selalunya pada scan tu ada tulis berapa weeks

Dkt kertas tu ade tulis berapa weeks tak ? Kabur gambarnya, so tak nampak sangat

Adoi vani...tak de tanya doctor ke berapa bulan.. cube la bijak sikit vani

4y ago

Hahahahahahaha dia punya nak ajak gaduh ni yg macam darjah 1🤣🤣🤣🤣 Awak budak bawah umur ye. Patut mcm budak2. Takpe2 sy maafkan awk ye dik. Mmuahh sikit 😘

You may refer this picture Vani 😉😉🥰🥰

Gambar scan tu ada...vani...vani

Kenapa tak tanya dr masa scan?

9w ke?..lebih krg 2bln 😁