Berapa bintang anda akan berikan kepada vakum berteknologi tinggi dengan harga yang ditawarkan?

Voice your Opinion

868 respon

12 Balas

1 star 🌟 😁😁 Sebab saya fikirkan after warranty, mana nak dapat spare part jika rosak? And satu lagi bab Quality, berapa lama boleh tahan lebih 3-4tahun seperti alat vakum biasa? I don't mind about the price issues, asalkan Menang memakai.

vacuum philips speed aqua fc 6901, dri amway...if anything happen rosak ke ape ke, just blh anta ke shop amway tuk service,harga sgt berpatutan ,dn dpt balik duit kite, klu beli kt kedai lain, dpt brg je...tu bestnye beli brg kat amway.

4 bintang #TAPsupermoms #TAPactiveusers

belum pernah pkai

⭐⭐⭐⭐

saya nak

5⭐

idk

buy

5?