paling sakit sepanjang pregnant

utk momy2.. jgn la takut minum air gula, cek darah, cek air kencing, cek itu ini, cucuk jarum sna sni.. percayala semua tu bru sekecil semut.. sakit yg pling sakit spnjang mngndung ni ialah contraction.. benda2 lain masi bole kawal tp contraction ni berjam2 kena rasa smntra tnggu bukaan.. kalau lmbt buka maka lmbt la contraction siap.. ready sj tenaga yg cukup ???

1 Balas

Allahuuu... bedebarr plakkk... moga Allah permudahkan kite semua... 😩

5y ago

insyaAllah... aamin... risauuu tkuttt sume ade.. puan pon same yee... Selamat semuanye yee