Selamat malam momies

Adakah sini pernah ke kecemasan sbb sakit perut dan kena cek bukaan baru 1 cm lpstuh dsruh balik dah sampai rumah contraction tu hilang trus...memang tggu bukaan ambil masa yg lama ? Saya 7 /05 ada kekecemasan sbb sakit perut kena cek bru 1 cm dn contraction pn hilang smpi skng cuma sakit yg skjp² dtng dan pergi gerakkan baby pla aktif cukup 10 ...due date 17/05

1 Balas

Tggu bukaan mmg lama..boleh download apps yg kira kontraksi tu..nnti kalau kerap apps tu akan bagi amaran suruh pergi hospital ...bnykan berjalan sis..dan practice nafas..semoga dipermudahkan urusan..sy dh overdue ..bby x mau kuar🥲..apa2 update ye sis...good luck

4mo ago

Aamin