Susu

Utk hamil pertama kali baru 5 minggu, susu apa yang sesuai?,

10 Balas

Mula-mula minum susu anmum tapi nurse tak galakkan sebab gula tinggi. Skrg tgh minum susu Fernleaf...nasib baik ngam rasa d tekak.

4y ago

sy minum fernleaf. pastu minum anmum mmg terasa manis dia tu 😅. tukar balik ke fernleaf. sedap boleh tekak boleh terima.

weeks 18 minum Anmum, lepastuu nurse sruh tukar sebab Anmum kalori bnyk. nurse sruh minum Susu Anlene

Mula2 mnm susu anmum..tp doc ckap kandungan gula tinggi..lps tu sy try susu Similac

sya minum susu similac mom....sedap rasa vanila

4y ago

sya minum okey je mybe sya kurangkn sukatan susu dia kot sbb klu ikut sukatan susu dia jadi manis, sya xleh nk minum

Dy minum dutch lady je. Awk dah scan baby ke

4y ago

Saya check up klinik swasta...kk x sure..

Saya minum enfamama perisa coklat..

Mcm.sy dlu minum frisomum

Susu kotak sis sedap..

frisomum sis

Anmum