Hello momies semua. Susu utk ibu hamil apa yg sesuai utk 7weeks ya? Tq

Susu utk ibu hamil

4 Balas

susu apa pun boleh janji serasi dgn awak. yang paling penting awak takde alergik dgn laktosa. sbb susu ni just tambahan kalsium if tak ambil pun takpe boleh gantikan dgn sumber makanan yang bernutrisi macam madu,buah orange,buah delima. and jangan skip acid folic

saya hari tu cek.. Dr sarankan Annum Materna. cuba minum 2 kali sehari..kena istiqamah demi kesejahteraan ibu dan baby huhu

7mo ago

saya minum sekali jee before tidur sbb pagi minum susu kurma farm fresh

sis boleh request free gift from annum/enfamama... Try dulu kalau serasai baru beli.. Kalau x membazir

7mo ago

dekat facebook biasanya, search je free sample mum milk

hai. sy minum susu fearnleaf full cream .