Adakah anda pernah mengalami UTI?

Select multiple options
Ya, semasa mengandung
Tak, tak pernah

568 respon

9 Balas

Ya, sebelum hamil kena. Sampai ada batu kat buah pinggang. bila Kencing rasa pedih ngilu. Demam panas gilerrrrr, gigil. klu ketawa sampai kejang perut. 2 minggu juga mkn ubat doc prescribed , alhamdulillah ok mcm2 petua buat. biras siap bg pil himalaya. Dia bnyk stok pil tu sbb kerap kena. Nak elak kena: JANGAN TAHAN KENCING!

mase hamil dok kne.. selepas beranak baru kne .. sbb tahan, anak menangis bile lari.. biase umur ank 7-9bulan.. dua² orang anak dalam menyusu baru kena

Sy minum air kelapa muda sbb mmg xboleh minum ubt yg doc bagi, confirm muntah 😩 alhamdulillah, minum kelapa dpt atasi masalah tu ♥️

Drink cranberry juice it helps

Ya, tapi waktu sekolah dulu.

maaf, UTI tu apa ye? kurang pasti

2y ago

urine tract infection macam tu lah full name nya. - jangkitan saluran kencing / kencing kotor

belum pernah setakat ni

takpernah

Ya pernah