berat badan

Usia kndgan Sye 18 mggu 3 hari,,mslah ye skrg ni berat badan sye naik mendadak 95 kg,,sedng kn sye dri awl kehamilan xde lgsg selera mkn,, Klau mkn pun,,sye akn kuar balik(muntah),,sye hnya bleh mkn biskut kering cicah teh oo,,,pg ptg siang MLM,,,mgkin berat bdan sye naik mendadak sbb mnm teh o terlampau kerap,,ade tips x untk kekal kn berat badan idea???

1 Balas

Time mengandung biase la kalau berat naik mendadak. Kalau berat tak naik bahaya plak. Ade nanti kena bebel ngan nurse or doctor