Spotting @ bukan?

Hi sy nak tahu mcm bulan 8 saya bersama suami 12/8 dan ada kesan darah coklat 25/8 saya bersama suami tapi xde kesan spotting 31/8-6/9 dapat tau period. Pd 17/9 saya bersama suami saya pg esok sy perasan ada spotting fresh blood so normal ke tak? Sy masih mencuba untuk pregnant

1 Balas

Mgkin ada berlaku geseran pd dinding rahim puan yg menyebabkan berlakunya spotting tersebut. Puan bole rujuk kpd doktor utk selanjutnya