Heart Beat ♥️

Usia kandungan berapa baby awak semua dah detect heart beat? Saya 9w tapi doc ckp xdpt lagi detect heartbeat. Saya risau sangat. Sebab doc ckp sepatotnya seawalnya seawal 6w dah ada.

1 Balas

Sy pegi swasta scan 3D 8weeks.. Ok je.. Nampak dan dengar.. Cubalah.. Kalau di klinik govt, scan biasa je..

2y ago

sy scan 19/7 lepas masa tu 7w2d dah nmpk heart beat bby sis. sis try cari klinik yg betul2 pakar utk scan sbb masa 19/7 tu pg sy pegi klinik lain scan then doc ckp ada masalah dekat bby sy sbb kecik sgt. then petang tu sy decide cr klinik yg mmg khas dia buat utk scan shj, alhamdulillah doc scan nmpk bby ok then heart beat pun dah laju doc ckp.