rasa bayi dlm perut

Usia berapa weeks boleh rasa ada bayi dlm perut kita??

23 Balas

Saya 18 week baru dpt rasa perasaan time tu hnya allah je thu happy sngat dpt rasa tedangan kaki si kecil kt dlm rahim 😭skrng saya dh 35 week due data hujung bulan 4 harap ii semua di permudahkan risau gn musin wabak virus covid 19 semoga kita semua di lindungi oleh sebarang penyakit dan di permudahkan urusan bersalin 🤗❤️

depend dear, klau perut nipis mybe 16 week mcm tu da rasa kot, mcm saya perut tebal 19 week bru dpat rasa dia gerak2 mcm angin je blum kuat sngat pun 😊

I start 14w+. Macam ada sesuatu bergerak dalam perut rasa geli. Usia 16-17w macam tu baru terasa banyak pergerakan aktif.

Depend on individu sis. Setiap org berbeza. Macam saya, 20 weeks ke atas baru start rasa, sikit2

Kebanyakkan 16-18w ke atas.. Depends badan ssorg gak..

Sy dah 15 weeks tapi belum rasa apa2 lagi. Hehee

Sy 18week dah rasa ☺️

Sy nk msuk 20w baru rse

17week

19 weeks ++