Hari ni genap 8 minggu

Usia bby dah 8 minggu hari ni. Tapi masih belum buka buku pink and pergi kk lagi. Keadaan sekarang yg lockdown sbbkn convic 19. Ape pendapat ibu2 semua?

Hari ni genap 8 minggu
33 Balas

Puan boleh buka buku di antara minggu ke 8-12. Klo lebih drpd tu dianggap late booking

5y ago

Sama...sy pun 1st baby slps 8thn menunggu

Klinik kk buka je cm biase .. better call dlu set appointment nk buka buku bila

Pegi je KK. Di KK sangat safe. X ada apa yg nk dirisaukan..syabas petugas KK

Saya esok nk masuk 10minggu pun x buat lagi buku pink😞

Call klinil tanya bila perlu pergi. Saya baru jr call tadi.

Sye dah ade appt 30/3 ni .. Boleh x erk pg KK tu .. Risau ..

5y ago

Perlu ke erk call dulu .. Awk rase ??

sblm wk12 bleh buka buku sis.. xpe lewat cket pn..

5y ago

same2

Sllu skg drng akn buka buku time 12-13weeks

Xpe je lewat sikit. Sy buka buku time 10w

Takpe, asalkan buat buku pink sebelum 12minggu.

5y ago

Ohh faham2. Ni first bby. Tq sis hehe