Buka Buku Pink

Assalam.. nak tanya kalau usia kandungan 8 minggu dah boleh buka buku pink tak?

33 Balas

Saya buka buku pink masa 6minggu 😊. Itu pun kes pengsan dekat kaunter daftar hospital, baru tau kata pregnant. Alhamdulillah.

Wsalam... Sy masa buat buku pink nie waktu 8 minggu laa... Masa tu Dr scan, nmpk kntung bru..

Wsalm,kalau tmpt sya lgi die galakkn buat buku pink awal,senang dpt awal tau apa mslh kita

Wasalam..dah boleh buka pink tu sis.. 8minggu paling sesuai dan xlebih dari 12 minggu

Wslm.boleh dah sis...sy buat masa 6w.sbb pening kepala...rupanya pregnant

Dah, pegi laa buka jgn tggu lama2. Dpt misi yg kerek dia marah nti. Hihi

Wsalam...boleh da buka buku pink sebelum 12 minggu...

risau misi kata kalut buat awai kenapa hehe 😅😅

sebaek tau pregnant je dh bleh buka buku pink sis..

Boleh jer sis..kat tmpt sy ckp harus xlbh 3bulan.