How long do you use theAsianparent app daily?
Voice your Opinion
More than 5 minutes
15 minutes
30 minutes
Others (please share)

2714 respon

16 Balas

Depends on situation.. Lagi2 time anak tidur.. Boleh la belek2.. Bc artikel. Save it. 👍 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

kdg2 lame jgk smpai sejam lebih. mnat mmbaca. kat TAP byk info yg boleh sy dapat #26Nov20  #TAPSuperMoms

Tak menentu, kadang more then 15 mins 1 session. Masuk app sehari ada dalam 3-4 kali so ard 1 hour sehari

sometimes 15minutes..sometimes take 1hour..coz try answer all the question @belumdijawab😂😂✌

sehari sekali tgk.... bca itu ini.. ikt quiz.. hahah tu ja

Dah nk hampir dua jam 😅

more than 5 minutes

about 10-15 mins

tgok keadaan

Dlm 15 minit