Ada sesiapa berpengalaman test upt negatif tapi mengandung? Boleh sharekan pengalaman tak?

Upt test negative tapi pregnant

3 Balas

Wife kwn suami mcm tu,.. Sampai kena buat surat p pakar utk d&c tapi dorg x puas hati then p beberapa klinik swasta.. Alhamdulillah akhirnya positive pregnant.. Upt semua negative.. Yg klinik last tu dpt detect, pun bkn guna upt.. Masa tu usia kandungan dia dah 2 lbh or 3 bln.. Nasib baik x ikut saranan doktor tu,. Alhamdulillah skg bby dia dah 6 or 7bln x silap..

4mo ago

sis tanpa nama, end up pregnant ke?

sy pun sm, 31/10 check kat kk positif pregnant, tanda2 pregnant pun ada, tapi hr ni 9/11 sy check upt negative.🥹

6mo ago

yg ni awak sy scan di hopsital melaka guna tvs scan. nmpk mcm bintik hitam tu keliling tu dinding rahim sy yg tebal sgt🥹🥹

if awak mmg rasa awak pregnant. boleh pergi klinik utk buat ujian darah beta hcg. itu mmg lg accurate.