test upt negative

hi salam, saya last period 6-11 Oct dan tak datang period sampai sekarang. tapi test upt negatif. simptom hamil ada macam sakit breast dan cramp perut serta sakit belakang. saya pregnant ke tidak ya?

1 Balas

biasa sebulan result positif

2y ago

oh yeke. sy pun confuse cycle period sy tapi kalau ikut 30 day cycle baru lewat seminggu. and semalam pegi check klinik siap scan doc kata negative je. so memang sy takkan pregnant dalam masa terdekat atau akan positif upt dalam masa sebulan if tak period?