upt samar

Upt samar tapi tarikh haid dah lepas dua hari.. adakah ini tanda hamil.. atau masih terlalu awal saya cek upt?

upt samar
38 Balas

Maaf bertanya kalau macam ni positif ke.? Atau tunggu betul betul terang.? Dan lagi satu ada yg kata kadang hormon period pon boleh naik double line betul ke.? Kecewa pulak dengar 😂 saya period tak teratur, cek sebab badan sakit sakit lain macam pinggang ni nak copot rasa. Breast sensitif sangat. Pernah keguguran masa bulan 5. Risau

4y ago

Rasanya positif . Mcm sy haritu . Masa lewat period dua hari cek dia Samar mcm ney.. skrg cek dah naik dua line pekat.. 😊

Taniah Sis. Syukur Alhamdulillah. Just to be more sure, go to KKM atau clinic biasa untuk check. Saya pun mcm ni. Samar2 aje. Alhamdulillah, saya debgab selamatnya telah melahirkan anak sulung saya 2 bulan yang lalu.

4y ago

Tq 🥰

sy bt pregnant test sblom tarikh dtg period , saje bt test tngok2 mmg btul pregnant tpi line mmg terang sngt... klau kabur tu means baru lagi tu sis, tunggu lagi 2 minggu buat lagi

4y ago

Itula .x sabar nk tunggu 2 mggu nak cek lg.. harap betol la positif.. ☺️☺️

Saya ritu buat sebelum period samar jugak. Cek lagi seminggu dia pekat da. Alhamdulillah. Awak cuba cek lagi seminggu dua. In shaa Allah positif tu

4y ago

Tulah.. x sabar nak tunggu seminggu lg nak cek.. 😂 doakan ye.. betol2 positif. ☺️

Tahniah ya. Saya lewat satu hari pun terus check, lagi samar dari yang ni 😂 alhamdulillah anak dah sebulan lebih sekarang hehehe

4y ago

Kemungkinan besar positif. Amiin... 👏🏻 jaga makan, folic acid jangan tinggal

first pnah cek jdie mcm ni smar , lps sminggu priodd dtg 😢 . tpi skg alhamdullilah da 3 bulan slpas priodd tu .

4y ago

mse sye dtg period smula tu cume 3 hri je priod . lpstu da bpe mingggu sye cek smula upt positif . mcm xprcye kn sye pie beli yg upt clear blue tu tkod kank jdie mcm hritu , da confirm positif bru sye cek doktor . mse sye cek tu bru 4 minggu scan mmg xnmpk ape kantung pon xnmpk . lps sbulan sye scan lgi bru ade janin dgn kantung skali . sbb kn klau pie klinik upt masih samar tu kire negatif tau . drpda tnggu lme kt klinik baik beli clear blue tu .

Sy delay 5 hri..smlm chek..alhamdulillah terang ..penantian 3y 10m....bby 2021...5w6d

4y ago

Trima ksih...

Saya punya pun mcm awok . Satu terang satu samar ja. Alhamdulillah pregnant😌. Tahniah . Nk kepastian lg pergi klinik

4y ago

Allhamdulillah.. tahniah..hihi.. terima kasih jugak ☺️

Sama la saya pun mcmni, confius.. harapnya ada rezeki ☺️ saya keguguran bln 3, inshallah dgn izinnya

Selagi ada samar2 tndany tetap positif.. nt dlm 3ar boleh check lg. Garenti pekat... tahniahhh👏👏