upt samar

Upt samar tapi tarikh haid dah lepas dua hari.. adakah ini tanda hamil.. atau masih terlalu awal saya cek upt?

upt samar
38 Balas

Hamil awk. Sy pun mcm awk. Mase cek upt mcm ni, sy dlm 4/5 minggu kot. sy Hehe sekarang dh 8 weeks 🤗

4y ago

Allhamdulillah klu betul positif.. tahniah awak ☺️

Kwn2 semua..nmpk x samar2 tu? Sy harap ada harapan utk mgndung..hampir 4 tahun sy tggu

Positive tu sis..tahniah...tp nk kpastian n nk tngok lg terang cuba test upt lg sminggu nk dtg

4y ago

Itula.. nnti lepas seminggu nak cek lg.. tp ney rasa x sabar nk tunggu seminggu.. 😂😂😂

In shaa Allah positive ni dear❤️ Alhamdulillah tahniah, jaga diri baik baik🥰

Agak2 kalau checkup ke hospital brpa minggu la ni klau late haid 5 hari??

sorry sis.. nk tnya.. hari ke berapa delay period baru line jadi sama terang ye?

2y ago

biasanya lepas seminggu atau paling lambat dua minggu.. Line mesti akan terang betul dua dua.. 😊

Tahniah. cek lagi lepas seminggu nanti terang la line tu 😊

4y ago

Hehe.. nak tunggu seminggu x sabar rasanya.. harap betol la positif ☺️☺️

Alhamdulillah tahniah mommy...semoga segalanya berjalan lancar

awal lg.. tunggu 2w.... sy lewat 10h paling awal sy cek

4y ago

xpa... saya pun mcm tu sblm2 ni hehe.... bt sikit sy cek 😂 😂 😂

Alhamdulillah ada tu awak. Doakan sy dpt baby jugak