Upt samar² last piriod 8/10

Assalamualaikum , saya dah lewat piriod 4 hari , bila buat upt samar² sngat . Adakah terlalu awal??

4 Balas

Saya last period 7/10. Saya baru delay period 2 hari, tp line dh terang dh. Cuba sis repeat test setiap 48jam. Inshaallah kalau ada, nnti akan makin terang.

8mo ago

Inshaallah ada rezeki nnti sis. Semoga dipermudahkan segala urusan ye. Saya doakan sis positif nnti.

saya sepatut nye tarikh period 9hb nie cuba test 10hb naik 2 line..

7mo ago

amiinn

last period 15/10 skg da 5 hari lewat period

normal sis, sy hr ke 7 lewat period bru nmpk positif