Susah hati

UPT positive tapi scan kosong? anggaran 9minggu dah pregnant. takkan 9 minggu tak nampak apa2 ?

Susah hati
50 Balas

Refused bhcg sebab apa? Hari tu sy pon scan kosong. Kena warded. Monitor bhcg. Alhamdulillah reading menaik. Dan positif pregnant. Tapi lepas tu kena follow up hospital utk cek Ada baby ke Tak.

Saya pun pernah jadi macam tu.. memang sgt² susah hati sblm dpt repeat scan.. alhamdulillah lepas repeat scan dah nampak dah kantung.. kuatkan semangat jgn cpt mengalah💪💪💪🌹

mungkin tarikh salah atau kehamilan yg tak jadi...doktor suggest ambil darah beta hcg ada utk tgk trend, kalau ada kehamilan, dia akan semakin meningkat

jgn risau yeaa selagi takde darah yg keluar.. insyaAllah ada.. anggap jee dia menyorok ...nanti nak scan biar pundi kencing tu penuh 😊

Inshaallah ada baby tu. Kdg2 klnik ni scan biasa je keep positif n mnta allah mudahkan smuanya. Try p scan lg kat swasta inshaallah ada baby nnt.

Kalau boleh tgu 12weeks pergi scan semula. InsyaAllah time tu da ade kantung heartbeat semua. Tak semua org scan terus nmpk kantung bby

Inshaallah ade tu sis..baby malu2 lg nk tunjuk..sy hri tu 12w bru nmpak kantung n heartbeat😊punya lah rsau xterkata..doa baik2 je sis

5y ago

Sya pun sme 12w bru nmpk. Mse scan 9w xnmpk. Doktor kt kk tu sruh dtg scan 12w.baru nmpk. InshaAllah ade tu.

5weeks saya scan dari bawah baru nampak. Scan atas perut tak nampak apa2 sehingga minggu ke 10 sebab rahim saya tbalik.

nape sis refuse bhcg sis? kalau utk kes mcm sis, mmg dr akan mtk buat blood test bhcg utk tgk hormone hcg pregnant sis

5y ago

mediviron cawangan mana tu? try g klinik nik suzet kat sek7 shah alam.. kalau kerajaan dorg tak scan awal² ni, dorg bukak buku jer. tu pun kalau dah tahu result positive urine.

saya pon mcm tu jugak , dia ada scan ikut bawah tak ? saya setiap kali scan mesti ikut bawah now 10 minggu