Normal ke kantung tak nampak apa2 walau da 9 minggu

Scan perut dengan scan bawah juga dah buat. Still kosong dlm kantung

4 Balas

Ikutkn 8w dh nmpk kntung,janin..ada certain kes nmpk kntung saja..Sis repeat scan lg 2w…kwn sy scan 8w xnmpk jgk..dlm 11-12w bru nmpk..think +ve je mommy..kebiasaan 10w keatas bru btol2 nmpk

7mo ago

kantung ada. janin yg xnmpk. tq bg semangat. sy anak pertama lepas 12 tahun kawen. doakan saya ye

hm tak normal sis. mungkin sis terskip satu cycle dan ovulasi lambat dari biasa kut. doktor ada bagi tarikh untuk repeat scan? ada buat beta HCG?

7mo ago

2x scan beza berapa lama? huhu kita ikut risau bila mcm ni, tak dapat bayang mcm mana perasaan sis. tabah ya. ibu kena kuat. doa banyak2, solat dhuha solat hajat, tawakkal. inshaAllah Allah aturkan yang terbaik. doktor ada bagitahu next plan dia mcm mana?

8 week dh ada degup jantung. kalau kantung kosong tu tak normal sis.

7mo ago

kantung ada. risau juga. harap2 next scan nmpk la

sy 10week dh ada degup jantung dh sis