hye mommies.. nk luah skit ni .. sy first pregnancy and dri kiraan last due period dah msuk 5minggu 3hari.. tp tdi sy cek upt negatif.. smua tnda dh ada .. jd skrg apa prlu sy buat ?

upt negatif tanda ada

2 Balas

mmg klau janin msih bru ni susa nk nmpk clear tande 2line tu sis . uhuhu saba ye sis . nt sia bole cube lg mse awl2 pagi yg kita bru bgun tido tu . msw tu hormon kuat sikit In Shaa Allah bole nmpk jelas mse tu . klau still line kabur tu sbb mungkin bru kantung dlm perot sis . nk scan pon xd nmpk lg sis . uhuhu jgn stress2 sis yg pentg sis xalami pndrhn . smoge brjaya ye sis .

5y ago

aminn sis.. thankyou..

puan, saya cadangkan puan buat ujian darah pulak...ia lebih tepat..badan akan produce hormon hcg (kalau x silap) bila mengandung...semoga semuanya dipermudahkan

5y ago

tp selalu klinik tak suggest tu.. sy dh prnh pegi klinik diorang suruh air kencing je.. cek guna upt jugak.. bila sy ckp nak ujian darah , diorang ckp sma je .. mcm mna tu sis.. huhu