Susu

Untuk trimester pertama susu apa yang bagus diminum? tahan lapar? sebab saya skrg makan je muntah, sekrang ni yang ada susu Mom&Me nestle punye, tapi bau tak berapa sedap?????

10 Balas

Sy skrg dah stop susu..mula2 hritu okay..skrg start masuk 10w minom susu pn mual..sy sblm ni minom hl je..xde bau..rasa pn okay..

4y ago

Hihi..kalau xboleh stop je dulu kot..sy pn xsure..sbb sy skrg pn stop dulu susu..sbb mmg xboleh nak minom buat masa ni..dan sy cuma tau hl je yg susu nya xde bau kuat n rasa yg kuat..hihi..