susu mom &me

hi semua.. sy ada redeem sample susu drpd Nestle. mmg sedap bila minum. tapi sy tktau betul ke tidak cara saya sukat susu ikut pd kotak. mmg manis dan rasa mcm minum aiskrim. boleh terangkan tak septutnya mcmana cara sukat ? tktau sukatan sudu besar atau kecil

susu mom &me
7 Balas

Hahaha memang susu ni manis menyengat. 😅 Sy bancuh 2 sudu besar dengan air yg banyak. Ikot selera sy macam mana. Sy jenis suka minum susu yg tawar.

Susu ni mmg rasa vanilla ice cream. Sedap sgt, sesuai utk org yg x suka minum susu.. dulu sy guna sudu ikea tu n air 1 cawan ikea tu jgk

Best x rasa? Tgh pening nk beli susu apa, sbb skrg mnum Dutch lady full cream je

sy rase susu ni mmg manis sis.. sy minum frisomum

Sy mnum skli esok cirit mngkn xssuai kot

Selalunya sukat guna sudu besar.

Mungkin susu ni memang manis