Susu untuk ibu mengandung

Hi korang. Nak tanya, sekarang ni kandungan dah 13 weeks. Dah boleh start minum susu ke? Boleh suggest susu apa yang sedap & bagus? Sebab selera makan tak berapa nak ada & berat asyik turun. Ingat nak minum susu

1 Balas

Setakat sy pegi dengar talk dengan pzm semua susu boleh. Susu segar boleh. Susu ibu preggy pun boleh

5y ago

Yup tapi kalau susu preggy tu biasa tggi kandungan gula. Jadi kalau dia suh letak 4 scoop awak letak 2-3 scoop