Susu

Untuk trimester pertama susu apa yang bagus diminum? tahan lapar? sebab saya skrg makan je muntah, sekrang ni yang ada susu Mom&Me nestle punye, tapi bau tak berapa sedap?????

10 Balas

Cuba sis beli susumomegojes, isyaallah boleh.. Sebab saya pun mengamalkan saya tk boleh makan ubat yg doc bagi tu klau mkan muntah so saya minum susu ni, sebelum minum tu saya ckp dkt doc saya minum ni sebab dia dah ada folic acid utk ibu mengandung so doc pun sarankan sebab memang baik 😁 untuk ibu2 yang takde air susu pun boleh mengamalkan 😘

4y ago

oooooo tapi awal kehamilan boleh ke 6w?