Susu

Untuk trimester pertama susu apa yang bagus diminum? tahan lapar? sebab saya skrg makan je muntah, sekrang ni yang ada susu Mom&Me nestle punye, tapi bau tak berapa sedap?????

10 Balas

Saya trimester prtama lgsg xmnum susu..try mnum je muntah..smpai tgk susu pn xblh..masuk trimester kedua dh ok..cuba try frisomum..

4y ago

saya baru nk cube, sbb makan muntah. ingatkan minum susu dpt thn lapar sikit. baiklah sy try frisomum 😍 trm kasih ye