Buku merah jambu

untuk pregnant pertama kali nya.. InsyaAllah, minggu depan 11/5 saya buka buku pink kat klinik desa.. nak tanya, masa proses buka buku pink tu lama ke ye? Sampai ke petang tak.. means sampai pukul 1 or 2? Apa je yg kene buat masa proses buka buku pink ni? #firstmom

18 Balas

kalau Sy haritu, Sy call dulu KD bagitau nk buka buku pink. nanti dia akan mntk kita datang bila2. and Sy puny haritu kejap je, tak sampai sejam. takde kena bawak apa2, just isi form. boleh call tny dulu KD kawasan awak apa yg kena bawak.