Cara Basuh Uri Bayi

Untuk pasanagan suami isteri yang baru pertama kali menimang cahaya mata, mungkin anda tidak tahu tatacara untuk membasuh uri. Jadi, di sini kami kongsikan cara basuh uri untuk rujukan anda!

Cara Basuh Uri Bayi
9 Balas

1stime mom, n tak pernh nmpk uri anak sy,uri awl² family dah bwa blik tanam..kita masi warderd🙂

3w ago

sy dr ank 1st,2nd xtgk pon uri pny bntuk cmne..rupa cmne..semua husband settle siap2 dh

my husb, bawa uri balik .. lepastu tanam, tak cuci lg..

boleh tahu tanam uri kat mna

2d ago

saya pernah nampak ayah saya tanam kat sekitar laman rumah je. kalau kat rumah apartment saya pun x pasti, soalan sis buat saya terfikir jugak ni

👍🏻

🥰

👍

👌