Yang mana paling tepat & berkesan? guna apps, chart bbt, opk, monitor servical mucus?

Untuk korang yg sedang ttc, korang rasa teknik mana yg paling best untuk monitor kitaran haid korang?

8 Balas

Kalau saya opk and calender sis. Menjadi.kena rekod betul2 period setiap bulan...Dan aim waktu bersama tiga Hari berturut2 sebelum Masa subur Dan tiga Hari berturut2 selepas Masa subur... Kalau app boleh juga ..but sy x ikut sgt..sbb dia x cun Kira waktu sabur Kita.