Ikut suami

Untuk check up baby dkt kawasan lain , apa proses kita kene buat yea?

4 Balas

Mcm sy ituhari sy blk kampung sebab ada urusan keluarga, ingatkan boleh blk KL awal, tapi tak sempat, so nurse dari KK dkt rumah sy call sy dan suruh sy tumpang checkup dkt KK di kampung sy. Keesokan harinya sy terus jer pegi KK dikampung sy dan sy ckp nak tumpang checkup di situ, dan sy terus check perut kat situ, Alhamdulillah lah nurse n doc semua ok dan layan sy dgn baik.

Inform klinik tmpt checkup dulu, bgtau nk tukar tempat checkup. Pastikan tahu kk mana yg dekat dgn tempat baru. Nanti misi akn call arrange.

bgthu dua2 tmpt...tmpt yg biase kite check dgn tmpt yg kite nk g tu....klu mcm sy mmg sve no.klnik...awal2 dh bgthu sblm nk g check..

bgtahu 2 tmpt